Wi-Fi beebimonitor kaameraga Babyono Smart

 49.90

Wi-Fi beebimonitor ​​kaameraga Babyono Smart võimaldab teil oma last jälgida reaalajas igalt distantsilt ning teostada salvestamist. Seadmele saab juurdepääsu nutitelefonist, saab kasutada kahesuunalist kõnesidet, kindlustatud on suurepärane pildikvaliteet ja öörežiim.

Tootekood: 415450 Kategooria:
Bränd:Babyono

Wi-Fi beebimonitor Babyono Smart võimaldab teil jälgida oma lapse turvalisuse järele, samal ajal saate rahus teha majapidamistöid. Kaamera edastab kõrgekvaliteedilist Full HD pilti. 3-megapiksline objektiiv tagab selge ja terava pildi resolutsiooniga 1920×1080 px. Lapsevanemate silme eest ei jää midagi märkamatuks.

Tänu infrapuna valgusdioodidele töötab kaamera tõhusalt ka pimedas, edastades selgeid pilte kuni 10 meetri kauguselt. Tänu kaamera pöörlemismehhanismile võimaldab see katta suure ala ruumis. Juhul kui laps räägib või liigutab, saavad vanemad sellest koheselt teada. Seade aktiveerub momentaalselt müra- ja liikumisandurite abil ning saadab teate telefoni.

Sisseehitatud mikrofon ja kõlar tagavad kahepoolse suhtluse. See tähendab, et vanemad saavad mitte ainult kuulata, vaid ka rääkida lapsega ja teda vajadusel eemalt oma häälega maha rahustada.

Elektroonilist beebimonitori saab juhtida eemalt mobiilirakenduse kaudu. Rakenduse funktsionaalsus on täiesti tasuta ja ühildub iOS-i ja Androidiga. See võimaldab vaadata pilti kõikjalt maailmanurgast, kus on olemas internet.

Peale selle, et kaamera töötab reaalajas, suudab see ka 20 päeva jooksul non-stop salvestada. Seadmel on sisseehitatud pesa kuni 128 GB suurusele MicroSD-kaardile (müüakse eraldi).

Wi-Fi beebimonitor kaameraga Babyono Smart eelised:

  • Full HD pildi kvaliteet
  • Lai vaatenurk
  • Öövaatlusrežiim (infrapuna valgusdioodid)
  • Liikumis- ja müraandurid
  • Detailne pilt kuni 10 m kaugusel
  • Juhtimine ja seadistamine mobiilirakenduse kaudu
  • Funktsioon teadete saatmiseks nutitelefonile
  • Kahesuunaline suhtlus lapsega mikrofoni ja kõlari kaudu
Tüüp

Elektriline

Toiteallikas

Vooluvõrk

Tööraadius

Piiramatu

Mõõtmed

14,5 x 7 cm

Wi-Fi beebimonitor Babyono Smart video:

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Show only reviews in Eesti (0)

Ole esimene, kes hindab toodet “Wi-Fi beebimonitor kaameraga Babyono Smart”