Vankrikomplekt The Jiffle Wagon 2

 1199.00

Unikaalne ja maailmas ainuke lapsevanker The Jiffle Wagon 2, mida saab kasutada kuues erinevas variatsioonis. Vanker mahutab korraga kuni kolme last, sellel on integreeritud väljatõmmatav seisuaste ning võimalus kasutada pagasikorvi eraldi järelveetava käruna. Sobib ühele või mitmele lapsele, kandevõimega kuni 60 kg.

🎁 Osta vastsündinu lapsevanker Beebikauplusest ja saa terveks aastaks -10% püsikliendi soodustus! >> Rohkem infot

Tootekood: TJW01005 Kategooria:
Bränd:The Jiffle

Vankrikomplekt The Jiffle Wagon 2 sisaldab: raam, vankrikorv vastsündinu jaoks, ergonoomiline isteosa ja ruumikas pagasikorv, mida saab kasutada järelveetava käruna. Peale selle on vankril integreeritud seisuaste, et mahutada ära ka suurem laps.

Lapsevankrit Wagon 2 saab kasutada lausa 6 erinevas variatsioonis ning see mahutab ühte, kahte või kolme last korraga (kandevõime kuni 60 kg). Pesamuna saab paigutada vankrikorvi (0-8 kuud) või isteossa (kuni 4-aastat), samas kui vanemad õed-vennad leiavad ruumi pagasikärus ja seisavad integreeritud seisuastmel.

Mugavas beebidele mõeldud korviosas on konkurentsitult parim ventilatsioon tänu eemaldatavatele külgseinte polsterdustele. Võrkriidest küljed välistavad lapse higistamise ka kõige kuumema ilmaga ning lisaks saab laps jalutuskäigu ajal sealt välja piiluda.

Kui teie laps kasvab suuremaks, saab ta aega veeta ergonoomilises istmes, millel on kolm kaldeasendit, millest üks on magamisasend. Suvel võite eemaldada polsterduse istmelt ja jätta ainult võrkkanga, mis tagab suurepärase ventilatsiooni. Istet saab kasutada kas NSS või SSS asendites.

Suur pagasikorv mahutab 60 liitrit mänguasju, snäkke ja muid laste esemeid. Kuid peamine unikaalsus seisneb selles, et see sobib ideaalselt lausa kuni 60 kg kaaluva lapse transportimiseks. Peale selle saab käru kasutada ka iseseisva järelveetava transpordivahendina. Järelveetavat käru saab täiendada Duo & Cart isteosa polsterdusega (ei kuulu komplekti ja tuleb osta eraldi).

The Jiffle lapsevankril on helkuritega suured All-Terrain rattad, suurepärane vedrustus ja lisamaortisatsioon korvi/isteosa all olevatel püsttugedel. Teleskoopkäepide ja reguleeritava kõrgusega juhtraud võimaldavad leida igale lapsevanemale sobivaima lükkeasendi.

Spetsiaalsete adapterite abil saate lapsevankri raamile paigaldada Cybex, Nuna, Maxi-Cosi, BeSafe, Joie ja teiste kaubamärkide turvahälle. Adapterid ei kuulu komplekti ja need tuleb osta eraldi.

Vankrikomplekt The Jiffle Wagon 2 eelised:

  • Maailmas unikaalne 6 in 1 lapsevanker
  • Saab kasutada alates sünnist kuni 60kg
  • Mahutab korraga kuni kolm last
  • Korviosa ja iste on suveperioodiks suurepärase ventilatsiooniga
  • Suur pagasikorv (60 liitrit) muutub eraldi käepidemega käruks
  • Sisseehitatud jalatugi teise (või kolmanda) lapse jaoks
  • Reguleeritava teleskoobi ning kaldenurgaga käepide

Vankrikomplekt The Jiffle Wagon 2 kasutusjuhend:

Kasutusjuhend
Lapse vanus

0+

Lapse kaal

Kuni 60 kg

Rattad

Ø 23 cm, Ø 30 cm

Rehvid

Torkekindlad PU

Teleskoop sang

Jah

Seljatoe reguleerimine

Jah

Raami mõõdud

80 x 59,5 x 40 cm (kokkupandult)

Vankrikorvi mõõdud

78 x 33 x 21 cm/85 x 40 x 25 cm (sisemine/välimine)

Isteosa mõõdud

101 x 33 cm

Kaal

4,3 kg/3,3 kg/11,2 kg (korv/iste/raam)

Lapsevanker The Jiffle Wagon 2 video:

Vankrikomplekt The Jiffle Wagon video:

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Show only reviews in Eesti (0)

Ole esimene, kes hindab toodet “Vankrikomplekt The Jiffle Wagon 2”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted: