Elektriline rinnapump Babyono Shelly

 85.90

Elektriline rinnapump Babyono Shelly võimaldab teil nüüd mugavalt piima koguda käed-vaba režiimis. Sellel on mitu erinevat kiirust ja tööseadet. Tänu sisseehitatud laetavale akule on seade juhtmevaba ning see mahub hõlpsasti rinnahoidjasse ja võimaldab teil pumpamise ajal oma asjadega tegelemist jätkata.

Tootekood: 413746 Kategooria:
Bränd:Babyono

Elektriline rinnapump Babyono Shelly on revolutsiooniline seade, mis on muutnud piima pumpamise protsessi veelgi tõhusamaks ja mugavamaks. See mahub hõlpsasti rinnahoidja korviossa ja on täiesti käed-vabad, võimaldades näiteks naistel teha segamatult majapidamistöid.

Komplektis on kolm 21, 24 ja 28 mm suurust silikoonist lehtrit, mis tagavad mugava sobivuse. Need on valmistatud pehmest silikoonist ja ei tekita ebamugavustunnet ega nahaärritust rinnal.

Seadmel on 3 töörežiimi. Pumpamisrežiimil on 7 võimsusastet. Naine saab aparaadi imemisvõimsust ise reguleerida, vajutades selleks nuppu. Kahesageduslik režiim vaheldub madala ja kõrge imemisvõimsuse vahel sissetõmbunud rinnanibude stimuleerimiseks.

Kombineeritud režiim 2in1 hõlmab endas kaheksast massaaži- ja ühest imemisliigutusest koosnevat tsüklit. Selles režiimis vähendab seade piimapaisu ja kiirendab rinnapiima kogumise protsessi.

Rinnapump toiteallikaks on sisseehitatud 1100 mAh aku. Konstruktsioon on kiiresti kokkupandav ja lahtivõetav ning kergesti puhastatav.

Elektriline rinnapump Babyono Shelly eelised:

  • Käed vaba automaatne töörežiim
  • Kompaktne ja kerge
  • 3 töörežiimi ja 7 võimsusastet
  • Spetsiaalne kahesageduslik režiim sissetõmbunud nibude stimuleerimiseks
  • Kombineeritud režiim kiiremaks kogumiseks
  • Sisaldab 3 erineva suurusega silikoonist lehtrit

Elektriline rinnapump Babyono Shelly kasutusjuhend:

Kasutusjuhend
Tüüp

Elektriline

Toiteallikas

Aku

Lutipudel komplektis

Ei

Töörežiimide arv

3

Kiiruste arv

7

Maht

150 ml

Mõõtmed

14 x 11,8 x 6,5 cm

Kaal

275 g

Elektriline rinnapump Babyono Shelly video:

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Show only reviews in Eesti (0)

Ole esimene, kes hindab toodet “Elektriline rinnapump Babyono Shelly”

Seotud tooted: